Početna » Zenvo ST1

Zenvo ST1

Zenvo ST1

Danska je dobila svoj prvi super automobil zahvaljujući tvrtki Zenvo Automotive. Zenvo ST1 (S - Supercharger, T - Turbo, 1 - prvi primjerak) je pogonjen V8 motorom obujma sedam litara, koji uz pomoć turba i kompresora, kombinacije koja se po prvi puta našla u jednom supersportskom automobilu, istiskuje 1104 konjske snage i 1430 Nm momenta. Pogonski agregat uparen je sa 6-brzinskim manualnim mjenjačem, a krasi ga i flex-fuel tehnologija, što znači da u njega, osim klasičnog goriva, možete ulijevati i E85 (mješavina 85 % etanola i 15 % benzina). Karbonsko čudo iz Danske teži svega 1376 kilograma, a do 100 km/h ubrzava za 3 sekunde. Maksimalna brzina, pak, iznosi elektronski limitiranih 375 km/h.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.