Početna » WhyCroatia - spasimo turističku sezonu

WhyCroatia - spasimo turističku sezonu

WhyCroatia

Puno se govori o spašavanju naše turističke sezone, no službena tijela koja bi se trebala baviti promocijom turizma dosad jednostavno nisu pokazala znanja i mašte za korištenje novih moćnih online medija kao što su Facebook, Twitter i YouTube. Stoga je jedan od pionira novih medija na domaćem netu, Boris Ličina Borja, pokrenuo akciju WhyCroatia, u kojoj svatko može pomoći promociji Hrvatske u svijetu

Ideja iza akcije WhyCroatia jest da posjetitelji sami snime video isječak u trajanju od 30 sekundi do tri minute, u kojem će svojim riječima opisati potencijalnim turistima zašto bi trebali doći u Hrvatsku. Ovakva kampanja zapravo ne košta ništa, a s obzirom da je danas snimanje i distribucija videa krajnje jednostavno (većina prijenosnika ima web kameru, a isječke možete podići na YouTube), svatko može sudjelovati.

Detalje o stranici možete pronaći ovdje, a sada trk po kameru i snimite nešto zanimljvo!

www.whycroatia.org

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.