Početna » Uspješno održan prvi E-GO događaj u Poreču

Uspješno održan prvi E-GO događaj u Poreču

E-GO događaj
Ivan Klindić, Auto IQ Magazine

Na prvom E-GO događaju, u hotelu Laguna Parentium u Poreču, 13. svibnja se okupilo više od 100 sudionika koji su se kroz jedan dan upoznali sa svim karakteristikama električnih vozila, najnovijim informacijama stručnjaka i inovatora, ponudama punionica, vozila i dijelova, kao i mogućnošću subvencija te planovima u ostalim državama EU-a.

Kao glavne teme konferencije istaknule su se, očekivano, problematika razvoja kvalitetne infrastrukture punionica, financiranje električnih vozila, visoke početne cijene i strategija razvoja e-mobilnosti, kako za Hrvatsku, tako i za cijelu regiju. Sudionici su kroz panel diskusije o infrastrukturi, isplativosti PHEV i EV vozila, rješavanju problematike baterija, savjetima za kupnju i predviđanju budućeg razvoja, imali priliku poslušati i stvarna iskustva vlasnika električnih vozila, održati testne vožnje više modela automobila, bicikala, skutera i četverocikala te unaprijed dogovorene sastanke.

Veliki naglasak kod priče o napretku e-mobilnosti u Hrvatskoj i regiji bio je upravo na kvalitetnoj infrastrukturi i potrebi povećanja broja punionica na strateškim točkama poput autocesta, magistrale te uz hotele i ugostiteljske objekte. Turisti u sve većem broju putuju vlastitim električnim automobilima i jasna je potreba za pružanjem mogućnosti punjenja radi rasta broja dolazaka te, naravno, i zadovoljstva inozemnih gostiju.

E-GO je svojim inovativnim formatom na jednom mjestu i u jednom danu okupio vodeće predstavnike e-mobilnosti u Hrvatskoj i regiji: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatska Elektroprivreda, AvantCar, Renault Hrvatska, Mitsubishi Motors Hrvatska, Ducati Komponenti, e-bike, ABB, Ericsson Nikola Tesla, FPZ, FER, PGŽ i mnogi drugi.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima, partnerima, govornicima i sudionicima na uspješnom događaju i pozivaju svih da im se pridruže i na sljedećem E-GO događaju.

E-GO događaj - 2016

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.