Početna » u:Plug pametna utičnica

u:Plug pametna utičnica

u:Plug

u:Plug je nova utičnica prilagođena za smart doba. Dizajnirana je tako da ćete ju s ponosom pokazivati u svojim domovima i uredima, a ne skrivati kao što je to slučaj s postojećim zastarjelim utičnicama. Smart tehnologija koja se nalazi u u:Plug utičnici sastavljena je na način da omogućava pametno i praktično punjenje gadgeta i ostalih uređaja. Korištena elektronika ima veliki naglasak na uštedu energije te zdravlje baterije.

Smartamo da je neprihvatljivo da je upravo onaj uređaj na koji spajamo sve naše skupocjene gadgete zastarjeo i nije u korak s današnjim naprecima u tehnologiji i dizajnu. Zajedno s našim timom, suosnivač Mitko Cabevski i ja odlučili smo stati tome na kraj i inovirati zastarjelu utičnicu novim tehnologijama, proizvodnim procesima i vrhunskim dizajnom. Rezultat toga je u:Plug – utičnica koja je ne samo lijepa, već i iznimno korisna jer spašava baterije Vaših uređaja, a ujedno i štedi Vaš novac kroz uštedu energije. Nadam se da će u:Plug inspirirati i druge inovacije, posebice drugih zasterjelih uređaja koje svakodnevno koristimo, a kojih je previše.

Ivan Jelušić, suosnivač i direktor u:Pluga

Smart utičnica u:Plug dostupna je za prednarudžbe na www.uplug.me po posebnoj cijeni povodom lansiranja.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.