Početna » Tuning Auto Show – Riverside's Salute to Summer

Tuning Auto Show – Riverside's Salute to Summer

Riverside's Salute to Summer

Za sve ljubitelje automobila i tuninga Riverside Customs Club spremio je poslasticu. U subotu 10.10.2015. godine riječki Molo Longo ugostit će veliki "Tuning Auto Show – Riverside's Salute to Summer". 

"Riverside's Salute to Summer" je natjecateljski i izložbeni tip eventa koji se prošle godine održao na krovu Tower Centra Rijeka gdje se okupilo preko stotinu natjecateljskih automobila, a isti je dnevno posjetilo preko 1000 ljudi.
Ove godine lokacija je bolja i veća - lukobran u samom centru grada Rijeke, poznatiji kao "Molo Longo". Stoga, opravdano očekujemo preko 300 natjecateljskih i ekskluzivnih automobila u svim kategorijama čime pretendiramo na mjesto najvećeg eventa u Hrvatskoj i regiji. Na naše evente redovito dolaze natjecatelji iz cijele Hrvatske, Slovenije i Italije, a za ovogodišnji, najveći event do sada, dogovoreni su gosti i auto klubovi i iz Švicarske, Njemačke, Češke, Slovačke, Poljske, Austrije, Belgije, Nizozemske, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. 

Natjecanje se sastoji od 31 kategorije u kojima će se dodijeliti preko 100 pehara kao i vrijedne nagrade.

Početak eventa zakazan je za subotu, 10. listopada 2015. godine u 10:00 sati te će trajati do 20:00 sati kada će biti proglašenje pobjednika. Ulaz na cijelodnevni event je besplatan za sve posjetitelje.

Da bi promjenu lokacije pratilo i adekvatno pojačanje programa, dogovorena je suradnja s popularnim party brandom "R'n'B Exclusive" koji je ujedno i službeni After Party eventa, pod nazivom Back To Hometown "Open Air Festival". Na ovom do sada najvećem R`n`B Exclusive Party-u nastupit će: Dj Katch (Frankfurt, World Club Hit "Horns"), DJ A.S. ONE (Zurich, No.1 Swiss DJ), Exclusive R'n'B Performance (Unique Dance Show) te Exclusive Models R'n'B Honeys. 

R'n'B Exclusive "Open Air Festival" počinje u 22:00 sata i traje sve do 4:00 sata na istoj lokaciji gdje će biti postavljene dvije velike bine, vrhunski Sound System te spektakularan Visual i Light Show by DBOKI. Voditelj kompletnog događaja biti će poznati TV voditelj i DJ Emilio Dalbello.

U sklopu eventa, Fitness studio "Terminal 7" imat će dan otvorenih vrata od 09:00 do 18:00 sati, stoga će svi posjetitelji moći doživjeti jedinstveni osjećaj vježbanja koji pruža vrhunski opremljena teretana s pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev. 

Cijelodnevni event kao i noćni program snimat će se s više kamera, kako na tlu tako i iz zraka, te će osim promo videa prije samog eventa izaći i "aftermovie" nakon eventa, snimljen i montiran od strane profesionalaca. Isti ćete moći pogledati na facebook stranici R'n'B Exclusive

Ulaz na službeni after party R'n'B Exclusive "Open Air Festival" je besplatan, a moći će prisustvovati samo punoljetne osobe. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku u subotu 10.10.2015. godine na do sada neviđeni spoj "Tuning Auto Show"-a i "Open Air Festival"-a na jedinstvenoj lokaciji u samom srcu Rijeke.

Riverside's Salute to Summer & R'n'B Exclusive Open Air Festival

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.