Početna » Tesla predstavio Model D

Tesla predstavio Model D

Tesla

Radi se o unaprijeđenom Modelu S koji će nositi dodatni naziv D. Novi modeli sada imaju oznake: 60D, 85D, i P85D. Novi modeli dobili su dodatni motor te sad imaju pogon na sve kotače. Dodatni pogon na prednje kotače modelu P85D omogućuje ubrzanje od 0-100km/h za 3.2 sekunde, što je jednako brzo kao i McLaren F1, te je najbrži autmobil na svijetu s četiri vrata. Uz novi motor, doseg modela 60D i 85D je povećan za 16 kilometara po punjenju, odnosno povećan je na maksimalnih 442 kilometra.

Uz pogon na sve kotače, Model D dolazi i s “Autopilotom”. Uz najnoviju tehnologiju prepoznavanja slika, automobil će prepoznati znakove s prometnim ograničenjima te time prilagoditi brzinu vozila. Uz 12 senzora koje ima automobil, Model D opaža promet oko sebe, te prilikom davanja žmigavca i prestizanja, automobil sam provjerava “mrtvi kut”, te mijenja prometnu traku ukoliko je potrebno.

Tesla

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.