Početna » Svi smo treneri uz aplikaciju Samsung KICK

Svi smo treneri uz aplikaciju Samsung KICK

Samsung KICK

Samsung Electronics razvio je aplikaciju za pametne telefone i tablet računala, Samsung KICK, namijenjenu svim zaljubljenicima u nogomet. Prije početka razvoja, Samsung Media Centre Europa proveo je istraživanje koje je pokazalo da trećina zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu diljem Europe smatra da dovoljno zna o igri da bi mogli biti vrhunski profesionalni nogometni menadžeri.

Ovo je vjerovanje odraz ponašanja strastvenih zaljubljenika u nogomet dok gledaju utakmicu. Jedan od njih pet se toliko uživi u nogometnu utakmicu da govori drugima oko sebe koje bi odluke on donio da je na mjestu menadžera, a brojka se povećava na 44 posto u slučaju donošenja kontroverzne odluke na terenu. Jedan od četiri obožavatelja viče na televizor ili s ruba terena o potezima nogometaša.

Emocionalni tobogan europskih zaljubljenika u nogomet

Tko pruža najveću podršku Tko je pod najvećim stresom Tko će prvi zaplakati
Španjolska 81 %
Francuska 74 %
Italija 72 %
Velika Britanija 64 %
Njemačka 61 %
Francuska 47 %
Španjolska 46 %
Njemačka 43 %
Velika Britanija 42 %
Italija 40 %
Velika Britanija 29 %
Njemačka 27 %
Francuska 25 %
Španjolska 24 %
Italija 18 %

Istraživanje je pokazalo kako obožavatelji nogometa ne pokazuju svoje znanje o nogometu samo tijekom utakmice. Naime, prosječan europski zaljubljenik u nogomet provede gotovo šest sati tjedno raspravljajući o nogometu s prijateljima i kolegama. Od njih, talijanski su obožavatelji najglasniji te priznaju da svaki tjedan potroše osam sati raspravljajući o nogometu, dok njihove kolege u Francuskoj potroše najmanje vremena razgovarajući o nogometu, otprilike 4,1 sat tjedno.

Lee Epting, potpredsjednica Samsungovog sektora za sadržaj i usluge u Europi, komentira je istraživanje - Nogomet je tema koja spaja ljude. Oni koji vole i žive nogomet su toliko uključeni u taj sport da ne čudi što obožavatelji osjećaju kako bi oni bolje obavljali posao menadžera njihova najdražeg nogometnog kluba. Kada smo strastveni oko nečega, želimo znati najviše o toj temi i biti neprestano u toku s najnovijim zbivanjima. Tada osjećamo neku vrstu ponosa jer možemo pokazati svoje znanje obitelji i prijateljima. Ova žudnja za znanjem, kada je riječ o nogometu, potaknula nas je na stvaranje aplikacije KICK. Aplikacija objedinjuje rezultate i statistiku s najnovijim vijestima i pričama s terena u stvarnom vremenu. Aplikacija KICK donosi nogometnim entuzijastima informacije koji su prethodno bile dostupne samo vrhunskim sportskim novinarima. S aplikacijom KICK, obožavatelji najvažnije sporedne stvari na svijetu zaista znaju više o nogometu prije svih drugih!

Također, istraživanje je pokazalo da jedan od šest zaljubljenika u nogomet diljem Europe provjerava što se događa u svijetu nogometa gotovo svakih sat vremena kako bi bili siguran da je njegovo znanje o nogometu ispred same igre. Čak 45 posto europskih nogometnih zaljubljenika u nogomet provjerava najnovije vijesti s nogometnih terena barem jednom dnevno. Taj se postotak penje na čak 61 posto kod Španjolaca, u usporedbi sa 33 posto Nijemaca. Ova želja za najnovijim informacijama s nogometnih terena je pokretana snažnim natjecateljskim duhom kao i strasti za igrom, gdje 63 posto europskih zaljubljenika u nogomet smatra kako je važno biti informiram kada se raspravlja o nogometu.

Kada govorimo o tome da europski zaljubljenici u nogomet smatraju da znaju više od vrhunskih nogometnih menadžera, ne govorimo o tome kao čisto racionalnom ponašanju. Vjerujem da njihova potreba za znanjem proizlazi iz želje za autoritetom i vjerodostojnošću među kolegama, nogometnim entuzijastima. Njihova dnevna opsesija s nogometom znači da je nogomet tema o kojoj najviše razmišljaju i najduže zadržavaju pozornost. Za njih je najvažnije imati pristup posljednjim informacijama i brojkama, kako bi bili u toku. Samo jedna pogrešna činjenica može proizvesti „autogol“ koji dovodi do toga da se nesretni obožavatelj osjeća loše među svojim kolegama, također nogometnim obožavateljima – zaključio je dr. David Lewis, neuroznanstvenik i psiholog, komentirajući rezultate istraživanja.

KICK je dostupan isključivo na Samsung uređajima i može se besplatno preuzeti s internetskih trgovina Google Play odnosno Samsung GALAXY Apps.

Istraživanje je obuhvatilo po tisuću obožavatelja nogometa iz Španjolske, Italije, Njemačke, Francuske i Velike Britanije.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.