Početna » Skully - najpametnija kaciga na svijetu

Skully - najpametnija kaciga na svijetu

Skully

Iza naziva Skully AR-1 krije se prva pametna motociklistička kaciga u povijesti. U samo četiri dana od lansiranja crowdfunding kampanje, tvrtka Skully Systems prikupila je 1.110.466 od potrebnih 250.000 dolara s kojima su željeli započeti proizvodnju. Kampanja je uspješno zatvorena s prikupljenih 2.446.739 dolara.

Mediji se slažu da je ova kaciga jedan od 10 najvećih izuma ove godine, početak tehnološke revolucije za motociklističku industriju i kaciga za digitalno doba, a i sam proizvođač navodi da je ovo “najpametnija motociklistička kaciga na svijetu”.

Kaciga je napravljena od aerodinamičnog polikarbonata otpornog na vodu, vizir je antirefleksijski i otporan je na grebanje te se ne zamagljuje. U kacigu je integriran display koji vam prikazuje bitne informacije dok držite pogled na putu kojim se krećete.

Tu je i vanjska širokokutna kamera uz pomoć koje imate odličan pregled situacije iza vaših leđa. Uz kameru, tu je i integrirani navigacijski sustav koji prikazuje tražene informacije čak i u mjestima gdje je signal loš.

Skully AR-1 se bežično spaja na smartphone aplikaciju koja podržava iOS i Android operativne sustave, što vam omogućava da povežete svoj smarthphone sa kacigom; primate i pravite telefonske pozive, kao i da slušate glazbu. Svim naredbama se upravlja glasom.

Cijena za kupce izvan SAD-a iznosi 1.499 dolara, a prvi primjerci očekuju se sredinom 2015. godine.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.