Početna » Shooting World Cup - SWC - nova igra hrvatskih developera

Shooting World Cup - SWC - nova igra hrvatskih developera

Shooting World Cup - SWC

Znate li da je promjer najveće vrijednosti pogotka na meti samo 0,5 milimetara na udaljenosti od 10 metara? Kao da gađate vrh igle. Ako do sada niste pokušali gađati, a htjeli biste, predstavljamo vam simulaciju streljaštva Shooting World Cup - SWC.

Izdavač igre je tvrtka Sight In Games iza čijeg imena stoje hrvatski dizajneri i programeri. Od ideje pa do izvedbe igra je u potpunosti hrvatski proizvod koji izgleda svijetski. Izrada igre trajala je dvije godine. Na izradi aplikacije sudjelovali su bivši strijelci, osvajači medalja s kontinentalnih prvenstava stoga igra vrlo vjerno dočarava disciplinu zračna puška 10 metara.

U igri se koriste pravi modeli pušaka, streljačke odjeće i meta iz svijeta streljaštva i prava RWS municija. Prilikom igranja osjetiti ćete kretanje puške i koristiti realističan mehanizam za okidanje u dva stupnja. Naglo povlačanje okidača rezultira lošim pogotkom na meti.

Igru započinjete kao strijelac početnik, za ostvareni određeni rezultat na mjesečnom međunarodnom turniru možete osvojiti kategoriju; dobar, odličan ili majstor strijelac. Za svaku osvojenu kategoriju biti ćete nagrađeni boljim puškama. Bolje puške imaju manje kretanje te je lakše ostvariti dobar rezultat kako napredujete kroz igru. Igrati je vrlo lako, morate samo pratiti prednji nišan puške i povući okidač puške u pravo vrijeme da bi pogodak bio idealan.

Kako igrati Shooting World Cup - SWC

Kvalifikacije za mjesečni turnir traju od prvog do zadnjeg dana u mjesecu i igrač ima neograničeni broj pokušaja ukoliko ima dovoljno metaka. U finale, koje se održava prvog i drugog dana narednog mjeseca, ulazi 500 najboljih strijelaca. U finalu igrači imaju samo jedan pokušaj, bez obzira na broj metaka.

Igra Shooting World Cup - SWC dostupna je Android korisnicima, a na iOS verziji se još uvijek radi, te će i ona uskoro biti objavljena.

www.shootingworldcup.com

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.