Početna » Preuzimanje video sadržaja s interneta

Preuzimanje video sadržaja s interneta

Download video

Želite preuzeti omiljeni video sadržaj i spremiti ga na svoje računalo da se ne morate svaki put spajati na internet i otvarati stranicu na kojem se taj sadržaj nalazi? Želite pretvoriti taj video u format koji je prilagođen vašem mobilnom uređaju ili možda samo želite pjesmu iz toga video sadržaja? Za sve navedeno postoji rješenje i u nastavku ćemo vam prikazati rješenja za brzo i jednostavno preuzimanje video/audio sadržaja sa stranica kao što su YouTube, Vimeo, Dailymotion i slične.

Freemake Video Downloader

Uz to što nudi mogućnost preuzimanja video/audio sadržaja s interneta, Freemake Video Downloader daje mogućnost gledanja videa direktno sa sučelja te opciju dodavanja lozinke na video sadržaje koji nisu primjereni za djecu. Omogućuje pretvorbu video sadržaja u tip datoteke po želji, MP3, AVI, verzija za Android i iPhone i dr. Željeni video možete pretvoriti u drugi format i učitati ga na svoj blog, YouTube kanal, Facebook ili Twitter profil.
Freemake Video Downloader - download

Video

JDownloader

JDownloader je download manager otvorenog koda, neovisan o operativnom sustavu, kompletno napisan u Javi. Podržava pararelno više skidanja odjednom, prepoznavanje captcha koda, automatsko raspakiranje skinutih datoteka, itd. Uz to što omogućuje skidanje premium i free korisnicima sa stranica kao što su rapidshare.com, fileserve.com i sl., omogućuje jednostavno preuzimanje video/audio sadržaja s YouTube-a i sličnih stranica. Nakon instalacije otvorite JDownloader. Zatim kopirajte url video sadržaja koji želite preuzeti (1). U kartici "Linkgrabber" unutar JDownloadera će se pojaviti moguće opcije video/audio sadržaja koje se razlikuju u kvaliteti i formatu. Odaberite odgovovarajuću opciju desnim klikom i odaberite "Continue with selected link(s)" (2). Zatim ćete biti prebačeni u karticu "Download" odakle ćete nakon završetka preuzimanja moći otvoriti željeni video ili audio sadržaj.
JDownloader - download

video

Clip.dj

Ako ne želite instalirati nikakve dodatne aplikacije za preuzimanje video sadržaja postoje i online rješenja. Jedno od takvih je Clip.dj. Ova stranica vam također omogućuje preuzimanje video sadržaja ili samo zvuka koji se nalazi u video sadržaju.
Clip.dj - stranica

video

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.