Početna » Povijest računala: Microsoft vs. Apple

Povijest računala: Microsoft vs. Apple

Povijest računala: Microsoft vs. Apple

Duga je povijest dviju tvrtki koje su promijenile svijet. Naravno radi se o Microsoftu i Appleu, a pogledajte kako je to izgledalo kroz infografiku. Vječni rivali zauvijek su promijenili računala, software, mobitele, i još mnogo toga unazad 30 godina.

Od svojih početaka do danas obje su tvrtke prošle kroz burna razdoblja što tužba što uspješnica, dobrih i loših kritika, veselih i tužnih trenutaka, no jedna stvar je ostala zabilježena u povijesti. Microsoft i Apple zauvijek su promijenili računalnu industriju. Kako im je to uspjelo? Sigurno nije bilo lako, pogledajte ovu dugu infografiku koja lijepo prikazuje povijest ovih dviju kompanija.

Microsoft vs. Apple

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.