Početna » Policija zaustavlja

Policija zaustavlja

Policija zaustavlja

Facebook stranice Policija zaustavlja postale su hit diljem Hrvatske i tako svaki veći grad ili županija imaju svoje facebook stranice na kojima možete saznati gdje se nalaze policijske patrole koje zaustavljaju, mjere brzinu ili pišu kazne.

Obavijesti objavljuju administratori kako bi ih svi mogli vidjeti na svom zidu, a stranicama doprinose i fanovi dojavama o pozicijama policijskih patrola.

Od sada možete na još jednostavniji način saznati gdje vaš čekaju policijske patrole, te dojaviti gdje policija zaustavlja. Policija zaustavlja aplikacija za Android i iPhone uređaje prikuplja podatke sa popularnih Policija zaustavlja facebook stranica i šalje obavijesti direktno na vaš pametni telefon.

Uz pregled lokacija policijskih patrola, u aplikaciji se nalaze lokacije policijskih kamera, popis policijskih presretača, te lokacije i raspored redovnih radarskih kontrola. Također, aplikacija omogućuje jednostavno dojavljlivanje lokacija policijskih patrola i time izravno doprinosite sigurnijoj vožnji po prometnicama.

Aplikacija će se s vremenom nadograđivati i obuhvatiti više lokacija. Aplikaciju možete preuzeti na sljedećim linkovima:

  Android - Policija zaustavlja
  iPhone - Policija zaustavlja
  Web - Policija zaustavlja
  Facebook - Policija zaustavlja

policija zaustavlja

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.