Početna » Stigli su Panasonic brijaći aparati s najnovijom tehnologijom

Stigli su Panasonic brijaći aparati s najnovijom tehnologijom

Panasonic ES-LT6N brijaći aparat

LT-serija mokro/suhih brijaćih aparata s tri oštrice kombinira 3D active suspension i tehnologiju senzora za brijanje za vrhunske rezultate.

Panasonic je predstavio dvije LT-serije mokro/suhih brijača s tri oštrice opremljenih novim značajkama, uključujući poboljšanu multi-Flex 3D pomičnu glavu osmišljenu kako bi vam pružila precizno i ugodno iskustvo brijanja. Novi brijači LT-serije mogu biti potpuno uronjeni u vodu, čime se omogućuje vrhunsko mokro ili suho brijanje, pod tušem, iznad umivaonika ili čak i na putu.

Za nježno i precizno brijanje

ES-LT6N i ES-LT2N mokro/suhi električni brijaći aparati s tri oštrice uključuju novu poboljšanu multi-Flex pomičnu glavu omogućujući višedimenzionalno kretanje aparata - naprijed i natrag; lijevo i desno; gore i dolje. Ova značajka jamči bliski, kontinuirani kontakt s kožom koji prati svaku liniju vašeg lica, vrata i čeljusti.

Za nevjerojatno pedantno brijanje, čak i najčvršćih brada, LT-serija brijaćih aparata s tri oštrice ima izvanrednu tehnologiju japanskog noža. Nanotehnološke oštrice s linearnim motorom brzine 13.000 o/min namještene su pod oštrim kutom od 30 stupnjeva za vrhunske performanse brijanja. Pop-up trimer s oštricom od nehrđajućeg čelika pod kutom od 45 stupnjeva ugrađen je za brzo rezanje najdebljih i najtvrdokornijih dlačica.

Brijanje

Nikad više ne promašite dlačice

Quick lift opna je razvijena kako bi se spriječio problem dosega finih dlačica kada brijete kovrčavu bradu. Ona podiže pripijene dlačice koje konvencionalni brijači ne mogu pokupiti, tako da sada možete uživati u savršeno obrijanom vratu i području ispod brade, gdje je inače najteže obrijati fine dlačice.

Ugodnije iskustvo brijanja

Novi modeli također imaju Panasonicovu tehnologiju senzora za brijanje, koja očitava gustoću brade i automatski prilagođava brzinu motora za pružanje nježnog, učinkovitog iskustva brijanja i smanjenje iritacije kože. Brijaći aparati LT-serije s tri oštrice opremljeni su sistemom za smanjenje buke za maksimalnu udobnost.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.