Početna » OpenOffice

OpenOffice

OpenOffice

OpenOffice.org je projekt otvorenog koda sa motivom zajedničkog stvaranja skupa uredskih alata koji će raditi na svim značajnijim platformama i imati podršku za većinu svjetskih jezika. Dostupan je u inačicama za sve popularne operacijske sustave: Microsoft Windows, Linux, Mac OS, Sun Solaris i FreeBSD. OpenOffice.org nastoji biti kompatibilan s Microsoft Office-om i podržava OpenDocument standard za razmjenu podataka.

Posljednja, treća verzija OpenOffice paketa, donosi mnoga poboljšanja u kompatibilnosti raznih formata, a ujedno su i unaprijeđeni alati za kolaboraciju, crtanje, izradu tablica i prezentacija. I naravno treba napomenuti, OpenOffice raspoznaje formate posljednjeg Microsoftovog Office paketa.

Download: OpenOffice.org

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.