Početna » Online pohrana podataka

Online pohrana podataka

Dropbox

U zadnje vrijeme sve spominjaniji cloud computing, odnosno računalstvo u oblaku, je tehnologija za koju se vjeruje da predstavlja budućnost. Najveći tehnološki giganti kao što su Google, Apple i Microsoft se već duže vrijeme pozicioniraju u tom smjeru.

Cloud computing je jedan od najčešće spominjanih pojmova ove godine, a vjerovatno će se to nastaviti i narednih nekoliko godina. Napretkom tehnologije i brzina veza kojom se spajamo na Internet ova tehnologija postaje iskoristiva. Cloud computing vam omogućava online pohranu podataka. Zašto da koristite memory stick za prijenos datoteka sa svoga računala na računala na poslu, fakultetu ili školi kada možete koristiti besplatne alate kao što je Dropbox? U video isječku iz emisije eHrvatska možete pronaći neke od najpopularnijih alata za online pohranu podataka te na koji ih način možete iskoristiti.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.