Početna » Novosti iz Apple-a

Novosti iz Apple-a

Apple event

Apple je na posebnom događaju u Cupertinu u Kaliforniji predstavio nove generacije iPada, novi iMac i Mac mini te nove operativne sustave.

Tableti
iPad Air 2 tanji je od prethodnog modela koji je predstavljen u listopadu prošle godine. Sa 6,1 mm debljine te ga to čini najtanjim tabletom na svijetu. Air 2 koristi novi 64-bitni čip A8X te je opremljen zaslonom Retina iduće generacije i kamerom iSight od 8 MP i 1080p HD-videom.

Obnovljena je i mini verzija njihovog tableta, iPad mini 3, koji je u odnosu na prošlu generaciju brži i opremljen Touch ID-jem. Manja verzija iPada odsad je, uz bijelu i crnu, dostupna i u zlatnoj boji, baš kao i Air 2.

Cijene Aira 2 kreću od 499 dolara, a minija 3 od 399 dolara.

Mac
Apple je predstavio i nove verzije računala iMac, uključujući i model s 27-inčnim zaslonom Retina rezolucije 5K po cijeni od 2499 dolara te poboljšani Mac Mini po početnoj cijeni od 499 dolara.

OS
Predstavljena je nova verzija operativnog sustava OS X, Yosemite, koja je već besplatno dostupna te nova verzija mobilnog sustava iOS 8.1, koja će biti besplatno dostupna od sljedećeg tjedna.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.