Početna » Mobitel na zapešću

Mobitel na zapešću

Van Der Led WM2

Van Der Led WM2 je quad-band GSM ručni sat koji izgleda dovoljno dobro te vjerujemo da bi zasigurno željeli vidjeti na svojoj ruci . Većina sličnih proizvoda ne uspijeva istovremeno zadovoljiti funkcionalnošću i estetikom, no ovaj sat-telefon je konstruiran da bi zadovoljio najviše kriterije funkcionalnosti i dizajna.

Posjeduje mali 1.3-inčni ekran osjetljiv na dodir koji prikazuje 260k boja, stereo Bluetooth i bateriju koja će radit u stanju pripravnosti 240 sati, te do 300 minuta uz razgovor. Također tu se nalazi i 1GB memorije za vaše MP3 ili MP4 datoteke koje se kao i obično prenose preko USB-a.

Jedina mana ovoga uređaja jest njegova cijena, koja iznosi 300 eura.

 

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.