Početna » Lokacije policijskih kamera

Lokacije policijskih kamera

Lokacije policijskih kamera

Na području Policijske uprave zagrebačke, primorsko-goranske i osječko-baranjske u planu je postavljanje određenog broja kamera, odnosno uređaja za nadzor brzine kretanja, kojima će se snimati vozila čiji se vozači ne pridržavaju ograničenja brzina. U pravilu obuhvaćene su ceste ili ulice u naselju na kojima je ova problematika izraženija, a u sklopu toga obavljene su određene radnje za postavljanje kamera.

Vlasniku vozila u prekršaju, šalje se obavijest radi dostave podataka sukladno članku 229. stavak 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Vlasnik je dužan dati podatke o osobi koja je u trenutku eventualnog počinjenja prekršaja upravljala vozilom. U suprotnom, propisana je zakonska kazna u iznosu od 2.000 do čak 5.000 kuna.

U nastavku se nalazi karta s lokacijama policijskih kamera na području Republike Hrvatske koje će loviti vozače 24 sata na dan.

Lokacije kamera

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.