Početna » LEGO kockice na računalu

LEGO kockice na računalu

LEGO Chrome

Sigurni smo da ste se tokom svoga djetinjstva susreli s LEGO kockicama i provodili vrijeme gradeći razne objekte. Danas su vam te iste kockice dostupne online, isključivo na Chrome pregledniku.

Povodom 50-te obljetnice u Australiji, Google je u suradnji s LEGO napravio novi projekt pod nazivom Build with Chrome koji vam omogućuje slaganje kockica na računalu. Build je baziran na Google kartama te je, kao takva, nastala generalna ideja da se izgradi cijeli svijet pomoću Lego kockica.

Čim posjetite službenu stranicu ovog projekta možete se baciti na posao, tako što ćete prvo izabrati podlogu za vašu gradnju. Omogućeno je stvaranje složenih i raznolikih objekata, zato pustite mašti na volju, budite kreativni i makar se na kratko vratite u djetinjstvo. Na stranici možete vidjeti i radove ostalih posjetitelja. Također, i vi možete dobiti svoj dio Sydneya i urediti ga prema vlastitoj ideji, a nakon završetka možete da ga javno objaviti.

Trenutno je na raspolaganju Australija i Novi Zeland, no s vremenom će se ova buduća Lego groznica proširiti cijelim svijetom.

www.BuildWithChrome.com

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.