Početna » KVIZ: Prepoznaje li ove prerađene automobile?

KVIZ: Prepoznaje li ove prerađene automobile?

Seljo tuning

Popularni tuning automobila prisutan je već preko pola stoljeća, a korijene vuče iz SAD-a. U posljednjih 10-tak godina prisutna je velika ekspanzija ove grane auto industrije i kod nas. Tuning automobila odnosi se na sam motor i poboljšanje njegovih performansi, no većina na spomen tuninga ubraja i styling, koji podrazumijeva ugradnju sportskih sjedala, volana, spojlera, branika i drugih dijelova. I tako se seljaci uhvate posla i kao rezultat dobijemo popularno nazvani "Seljo tuning" koji dovede auto do neprepoznatljivosti. U nastavku se nalazi nekoliko takvih primjera, pa pokušajte odgonetnuti koji automobil se krije iza prerade.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.