Početna » IFTTT - neka internet radi za vas

IFTTT - neka internet radi za vas

IFTTT

IFTTT - skraćeno od If This Then That, ili u prijevodu "ako se dogodi ovo, napravi ono" je web servis koji vam omogućava automatiziranje dosadnih obaveza i rutine koje možda srećete u svakodnevnom online životu.

Princip je vrlo jednostavan. Na osnovu zadanog uvjeta ili trigera, servis automatski pokreće akciju koja je definirana ukoliko je taj uvjet ispunjen. Ove definicije se u okviru servisa nazivaju recepti i svakim danom se dodaje sve više recepata.

Želite primiti SMS poruku ako će sutra padati kiša? Objaviti isti post na svim svojim društvenim mrežama? Primiti obavijest kada vaša draga krene kući s posla? Uz web servis dostupna je i mobilna aplikacija (Android i iOS) koja vam omogućuje još jednostavnije korištenje i dodatne mogućnosti kao npr. stišavanje zvuka na vašem mobilnom uređaju kad se nalazite na određenoj lokaciji (u učionici ili sl.).

Koliko ovaj servis može biti koristan, stvar je vaše mašte i potreba. S obzirom na stalan rast broja recepata, kao i različitih servisa koji mogu poslužiti bilo kao triger ili kao akcija, čini ovaj servis korisnim alatom u svakodnevnom životu.

IFTTT: Put the internet to work for you.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.