Početna » Google Glass

Google Glass

Google Glass

Revolucionaran proizvod Google Glass, ovog je ljeta postao dostupan i široj publici po cijeni od 1500 dolara. No i dalje se radi o Explorer inačici sa softverom koji je još uvijek u beti. Očekuje se da bi konačna verzija Google Glassa trebala donijeti unaprijeđen hardver i softver i to po daleko manjoj cijeni.

Naočale su izrađene na principu dioptrijskih naočala bez stakala sa malim detaljem – sićušnim ekranom smještenim ispred oka koji naš vid obogaćuje informacijama kakve su nam dostupne i na pametnom telefonu. Naočale su lagane, opremljene sa procesorom, kamerom, zvučnikom, mikrofonom, GPS-om, Wi-Fi-em i Bluetooth-om, a najvažniji mu je dio staklena prizma u kojoj je smješten minijaturni projektor koji projicira sliku na unutarnji dio stakla. Naočalama se može upravljati glasovnim naredbama na koje savršeno reagiraju. Baterija ovog gadgeta se relativno brzo troši i naočale brzo ulaze u stand by način rada što je zahvalno za korisnika da nema cijelo vrijeme projiciranu sliku pred očima.

Kako to izgleda pogledajte u priloženom videu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.