Početna » Google (opet) ima novi logo

Google (opet) ima novi logo

Google logo

Google je otkrio novu moderniziranu verziju svog loga i prilagode novim tehnologijama. Slova ostaju u jednakim bojama, no ovaj su put ispisana ravnijim i modernijim fontom. Google je također rekao zbogom maloj ikoni u obliku malog plavog slova "g" koje je obilježavalo neke njegove proizvode. Zamijenio ga je veliki G u četiri boje.

Uzeli smo logo i branding koji su izvorno zamišljeni za jednu stranicu pretraživača na računalu koje smo osuvremenili da bi funkcionirala na uređajima i interakcijama (dodirom, tipkanjem, govorom)

Google logo

Riječ je o promjeni vezanoj uz dizajn logotipa, a novi izgled loga rezultat je nastojanja da se stvari pojednostavne, objavila je tvrtka, i prilagode novim tehnologijama, odnosno interaktivnim elementima i manjim ekranima. Google navodi da je promjena rezultat njihove želja da logo bolje izgleda i bude čitljiviji na malim ekranima mobitela i pametnih satova, a izmjene "odražavaju stvarnost" tvrtke i tražilice. Iako se do sada puno puta mijenjao logo, prvi su ga put zaista prilagodili radu na mobilnim platformama.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.