Početna » Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome je preglednik zamišljen da omogući brži, lakši i sigurniji web, uz minimalistički dizajn koji nimalo ne ometa.

Nakon što se instalira browser odiše light utiskom, bez puno natrpanih stvari. Popularni tabovi su tu, ovaj put u vrhu browsera, bookmarci se nakon vašeg odobrenja uvezu iz IE-a, Firefoxa ili Opere.

Otvaranje stranica u odnosu na druge browsere je primjetno brže, iako neke stvari ne funkciniraju, poput prikaza RSS feedova, nerazumljivog otvaranja određenih stranica u novom prozoru, a ne tabu, problem sa određenim javascriptama i sl.

Ipak, ovo je tek probna verzija, vjerujemo kako će Google uskoro popraviti većinu ovih stvari.

Browser možete preuzeti na http://www.google.com/chrome

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.