Početna » Brand broj 1: Google

Brand broj 1: Google

Google

Prema istraživanju tvrtke Millward Brown koja se bavi istraživanjem tržišta, Google se nalazi na prvom mjestu najprepoznatljivijih brandova.

U ovogodišnju izvješću tvrtke Millward Brown Google je opet na prvom mjestu liste od 100 najjačih brandova u svijetu. Vrijednost mu je porasla za 30% u odnosu na prošlogodišnje izvješće te sada iznosi 86.1 milijardi ameirčkih dolara, tvrde u Millwardu. Rezultati ovih istraživanja temeljeni su na financijskim podacima kao i na intervjuima milijuna potrošača diljem svijeta.

Na drugom mjestu liste nalazi se General Electric s vrijednošću od 71.4 milijardi dolara, dok je na trećem mjestu Microsoft sa 70.8 milijardi. Unutar prvih 10 nalaze se još IBM (6.mjesto – 55.3 milijardi), Apple (7. mjesto – 55.2 milijardi), Nokia (9. mjesto – 43.9 milijardi). Zanimljivo jest da se na listi od 100 tvrtki našlo čak 28 tehnoloških tvrtki. Ukupna vrijednost svih 100 tvrtki porasla je 21% u odnosu na prošlu godinu te sada iznosi nevjerojatnih 1.94 trilijuna američkih dolara.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.