Početna » Futuristički satovi

Futuristički satovi

Futuristički satovi

Živimo u vremenu kada je moderna tehnologija upletena u gotove sve dijelove našega života. Tvrtka Tokyoflash pobrinula se da i satovi idu u korak s vremenom te proizvodi futurističke satove. Neki od ovdje prikazanih satova izgledaju veoma zanimljivo dok neki izgledaju poprilično štreberski. Na vam je da odaberete svoga favorita.

1000100101 Black

Oprostite koliko je sati?
Hm...
Zapravo i nije tako komplicirano. Prva LE dioda pokazuje 10 sati, svakih sljedećih 9 pokazuju po jedan sat. Ovaj dio se koristi za prikazivanje sati od 1 do 12.
Sljedećih 5 LE dioda prikazuje po deset minuta i zadnjih 9 prikazuju po jednu minutu. Taj dio se koristi za prikazivanje minuta od 1 do 59.

Barcode Black

Koliko je sati?
Prva dva stupca prikazuju sate. U prvom stupcu svako svijetlo pokazuje 5 sati, a udrugom stupcu svako svijetlo pokazuje 1 sat. Druga dva stupca prikazuju minute. U trećem stupcu svako svijetlo pokazuje 10 minuta, a u četvrtom stupcu svako svijetlo pokazuje jednu minutu.

 

EleeNo EG3

Ovaj model dolazi u plavoj, zelenoj te crvenoj boji. Opremljen je kožnom narukvicom i metalnim licem.
Prvi red prikazuje sate, drugi prikazuje po deset minuta, a treći po jednu minutu.

 

EleeNo WebTime

Jedan od onih na kojemu nije tako teško isčitati vrijeme, ali ipak vam je potrebna koja sekunda da kažete točno vrijeme. Dolazi u plavoj i narančastoj boji, te je vodootporan.

 

Shinshoku LED

Još jedan od onih na kojemu je gotovo nemoguće isčitati vrijeme. Narukvica je napravljena od nehrđajućeg čelika sa malim rupama. Dolazi u tri inačice; sa višebojnim LE diodama, crvenim diodama te sa zelenim diodama.
Koliko je sati?
Svaka crvena dioda pokazuje jedan sat, svaka zelena dioda pokazuje petnaest minuta i svaka žuta dioda pokazuje jednu minutu. Ostaje misterija kako isčitati vrijeme na jednobojnoj inačici.

 

EleeNo Orbit

Jedan od najjednostavnijih što se tiče čitanja vremena. Vanjski blokovi pokazuju minute, a unutarnji sate.

 

Radio Active

Ovaj je jedan od neopisivih, a kako pogoditi koliko je sati? Jednostavno pogledajte sliku.

 

Mugen

Mugen na japanskom znači beskonačno. LCD display je u obliku spirale koja odlazi u beskonačno. Dolazi u srebrenoj te crnoj boji.
Na vanjskim rubovima se nalazi 60 segmenata podjeljenih u grupe po deset, te oni pokazuju minute. Unutarnji segmenti pokazuju sate.

JLr7

Šećer na kraju. Pokušajte reći koliko je sati na ovome satu. Pogoditi ćete nikada, a možda ni tada.
Za vašu raznonodu nećemo vam niti reći kako se isčitava vrijeme na njemu. Pogledajte sliku, piše vam koliko je trenutno sati na njemu, pa pokušajte sami zaključiti.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.