Početna » Fototeka.hr izrađuje Instagram fotke

Fototeka.hr izrađuje Instagram fotke

Fototeka.hr

Instagram slobodno možemo nazvati gorilom među društvenim mrežama. S nepunih četiri godine postojanja, preko 200 milijuna aktivnih korisnika i više od 20 milijardi fotografija u bazi, na Instagramu se dnevno razmijeni preko 60 milijuna fotografija! Sve to, kao i činjenica da je u 2013. godine Instagram preuzet od gigantskog Facebooka, ovu popularnu platformu za dijeljenje fotografija mnogi nazivaju najbrže rastućom društvenom mrežom!

Ne samo da se Instagram zajednice sve više i brže šire i da se radi o nepojmljivoj količini fotografija, već je i popratna industrija prilagodila svoje usluge ovoj neodoljivoj foto zajednici. U Hrvatskoj slatkog posla "oživljavanja Instagram fotografija" uhvatila se Fototeka.hr - poznati online servis za sve ljubitelje fotografije.

Uhvativši korak s najpopularnijim trendovima, Fototeka.hr redefinirala je svoju ciljnu skupinu i prilagodila svoje usluge izrade fotografija, fotoknjiga i ostalih foto proizvoda Instagram korisnicima. Ne samo da Instagramaši sada mogu uploadati i otisnuti fotke direktno sa svojih Instagram profila (na najkvalitetnijem foto papiru), već je i format fotografija posebno prilagođen popularnim kvadratnim dimenzijama (10x10cm, 13x13cm, 15x15cm i 30x30cm). Za sve obožavatelje retro fotografije, novost je i polaroidna forma kao instant ulaznica za povratak u najljepše uspomene iz djetinjstva (dimenzije 9x12cm, 10x15cm, 15x20cm i 20x30cm).

Instagram fotografije možete izraditi u setovima od po pet do sto fotografija, a ako želite svoje Instagram uspomene ukoričiti, tu su i fotoknjige kvadratnog oblika dimenzija 10x10cm, 20x20cm i 30x30cm u kojima pored fotografija možete unijeti i tekst koji će dati dodatni štih vašoj oživljenoj Instagram priči.

Vaši najdraži foto trenuci s Instagrama mogu se naći i na svakom od foto proizvoda iz ponude - na kalendarima, šalicama, podlošcima za čaše, magnetima za hladnjak, razglednicama... Impresionirajte svoje frendove Instagram fotkama koje možete dodirnuti, kockastim fotoknjigama koje čine idealan poklon zajedničkih uspomena, a dodate li na svoju Instagram fotku u polaroid obliku i tekst, ona može postati i sasvim cool i originalna posjetnica.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.