Početna » Facebook ovisnost

Facebook ovisnost

Facebook ovisnost

Provodite li previše vremena uređivajući svoj profil? Ne možete podnijeti misao da se jedan dan ne ulogirate na Facebook? Je li vam ova internetska stranica zavladala životom?

Saznajte koji su neki od prvih znakova ovisnosti:

  • neprestano mijenjate svoju sliku na profilu
  • mijenjate status po nekoliko puta dnevno (moraju li zaista ljudi znati da trenutačno pijete šalicu čaja ili razmišljate o kupnji novina?)
  • u slučaju da niste blizu računala stanje na Facebooku pregledavate preko mobilnog telefona
  • prihvaćate sve aplikacije koje vam se pošalje
  • govorite stvari poput ''Javim ti kasnije na Fejsu'' ili ''Idem malo fejsbukat''

Da ova vrsta ovisnosti nije nešto što se događa nekome drugome, dokazuju i slučajevi iz zagrebačke klinike za ovisnosti u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Tamo je naime sve veći broj pacijenta koji se liječe, ili točnije odvikavaju od Facebooka.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.