Početna » eMuškarac osvojio drugo mjesto na Webfestivalu

eMuškarac osvojio drugo mjesto na Webfestivalu

Webfestival

Objavljeni su pobjednici Webfestivala 2013, natjecanja web sadržaja i pratećeg događanja CARNetove korisničke konferencije – CUC 2013, čiji je cilj promocija hrvatskog web prostora i kvalitetnih online sadržaja na hrvatskom jeziku.

U dosadašnjim se izdanjima Webfestival bavio nizom tema od portala i web stranica općeg sadržaja, preko blogova, wikija, obrazovnih kolegija i društvenog softvera do web pristupačnosti, dok se  ovogodišnji Webfestival bavio mobilnim web stranicama te su se zainteresirani autori svoje mobilne webove mogli prijaviti u jednu od dvije kategorije: Pojedinac i Grupa autora.

U sklopu natjecanja e-Muškarac mobilna web stranica osvojila je drugo mjesto u kategoriji "Pojedinac".

Fitness, moda, lifestyle, tehnologija, sport, razonoda... Ukratko to je ezine za modernog muškarca. Stranica je jednostavna za korištenje, skladna i ugodna oku. Po svim kriterijima ocjenjivanja dobila je visoke ocjene, a nagrada za prvo mjesto joj je promakla "za dlaku".

Popis nagrađenih
U kategoriji "Pojedinac" prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda najbolji mobilni webovi su:

1. mjesto: Hranko – Sastojci su bitni
2. mjesto: eMuškarac.com
3. mjesto: mGeoAtlas

U kategoriji "Grupa autora" prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda najbolji mobilni webovi su:

1. mjesto: Mobilno Njuškalo
2. mjesto: Netokracija
3. mjesto: Zadovoljna.hr

Među prijavljenima, mobilna web stranica Apsurdistan se istaknula originalnom idejom i kvalitetnom izvedbom te joj je ocjenjivački sud dodijelio posebnu pohvalu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.