Početna » E-GO - sve o električnim vozilima na jednom mjestu

E-GO - sve o električnim vozilima na jednom mjestu

U Poreču će se 13. svibnja po prvi puta održati E-GO, međunarodni B2B i B2C događaj o plug­in ​hibridnim i električnim vozilima. Budite dio inovativnog eventa koji će na jednom mjestu i u jednom danu povezati kupce i korisnike EV s ponuđačima i ostalim stručnjacima u industriji.

U Hotelu Laguna Parentium će se, kroz razne panel diskusije, praktične primjere postojećih korisnika i radionice, okupiti više od 200 sudionika i 30 govornika. Svi sudionici mogu se kroz izložbeni dio i testne vožnje informirati o ponudama i novostima u svijetu e­mobilnosti​.

Inovativni program

Program uključuje testne vožnje, unaprijed dogovorene sastanke, lightning talks kratke i dinamične prezentacije novih proizvoda, i hosted buyer program (20 voditelja voznih parkova)

Testne vožnje

Svi sudionici događaja imat će mogućnost kroz testne vožnje isprobati različite modele električnih vozila, uključujući Renault Zoe, Teslu S, eGolf i električne bicikle.

Rezervirajte svoje mjesto na E­-GO­-u već danas. Za sve informacije, posjetite www.e­go.com.hr

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.