Početna » Dobri buvljak - mjesto za najplemenitiji božićni shopping

Dobri buvljak - mjesto za najplemenitiji božićni shopping

Dobri buvljak - mjesto za najplemenitiji božićni shopping

Dobri buvljak jedino je mjesto na kojem možete obaviti božićnu kupnju i usput napraviti dobro djelo. Izaberite nešto iz šarolike ponude buvljaka i razveselite svoje najbliže - novac od kupnje uplaćujete humanitarnoj udruzi po vašem izboru.

Ako vam je dosta nemaštovitih i uobičajenih darova i želite nekome pokloniti zanimljiv "poklon s pričom" - onda je Dobri buvljak pravo mjesto za vas. Od 300-ak različitih predmeta, svatko će pronaći nešto za sebe: od unikatnih ručnih radova i odjevnih predmeta preko pravih malih umjetničkih djela pa sve do praktične sportske opreme.

Nemojte čekati zadnji dan, još danas posjetite www.dobribuvljak.com pronađite svoje božićne darove ili darujte stvari koje vam više ne trebaju - što god odlučili svoje dobro djelo za ovu godinu ste napravili.

Dobri buvljak

Dobri buvljak humanitarni je online buvljak koji djeluje po jednostavnom principu: 'donatori' se rješavaju dobrih ali nepotrebnih stvari a ‘kupci’ dolaze do stvari/usluga koje su im potrebne. Ali, umjesto klasičnog oblika plaćanja prodavaču, iznos kupac transparentno uplaćuje udruzi po vlastitom izboru i na taj način podupire njen rad. Dobri buvljak tako postaje mjesto na kojem i 'donatori' i 'kupci' čine dobro djelo pomažući udrugama koje tako dobivaju sredstva za ostvarivanje svojih ciljeva, ali i sami osjećaju direktnu korist od svog angažmana.

Dobri buvljak do sada je pomogao preko 70 različitih udruga te za njihov rad prikupio gotovo 30,000 kn.

 

Više o Dobrom buvljaku:
Web: dobribuvljak.com
FB: facebook.com/buvljak
Youtube: youtube.com/watch?v=tBTvs6SiyLc

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.