Početna » Dekarbonizacija motora automobila

Dekarbonizacija motora automobila

Dekarbonizacija motora

Mladi zagrebački inovatori Petar Jončić, Dinko Jakušić i Esmir Moranjak došli su na zanimljivu ideju kako poboljšati rad motora automobila. Sustav koji su nazvali Genijator čisti unutrašnjost motora od nakupljenih slojeva čađe. Za proces čišćenja potreban je samo uređaj, struja i voda, a sve traje oko pola sata. Nakon tretmana automobil ima poboljšane performanse i smanjene emisije štetnih plinova, bolje iskorištava gorivo, a njegovi izumitelji tvrde kako je moguće i smanjenje potrošnje goriva.

Postupak dekarbonizacije motora automobila Genijator uređajem funkcionira na način da se iz stabilne elektrolize vode dobiva vodik koji se zatim u motor ubacuje kroz njegovu usisnu granu. Vodik će zatim na sebe privući čestice čađe koje će putem ispušnih plinova izići iz prostora motora. Sve navedeno odviti će se bez ikakvog štetnog abrazivnog djelovanja na sami motor. Genijator tim za svoj je izum primio priznanja u obliku zlatnih i brončanih medalja na domaćim i inozemnim sajmovima inovacija.

Naslage čađe

Postupkom dekarbonizacije postižu se:

 • Bolje vozne karakteristike
  Kao rezultat čišćenja motora Vaše vozilo poprima kvalitetnije vozne karakteristike sa manje ispušnih plinova, a moguća je i manja potrošnja goriva.
 • Besprijekoran eko test
  Vodik, koji postupkom dekarbonizacije za Vas ubacujemo kroz usisnu granu u unutrašnjost motora, pročišćava kompletan sustav i njegove ispušne grane.
 • Poboljšano izgaranje
  U motoru Vašeg automobila, (osobito tijekom gradske vožnje) , talože se nakupine nepotpunog izgaranja goriva zbog čega auto ima slabije vozne karakteristike.
 • Poboljšano ubrzavanje
  Efekt se primijeti već nakon 15 minuta, a za potpunu učinkovitost preporučuje se čišćenje od 30-60 minuta, ovisno o stanju vozila.
 • Duži vijek motora
  Dekarbonizacijom čuvate motor Vašeg vozila od mogućih kvarova koji nastaju kao posljedica samog onečišćenja. Tretman dekarbonizacije omogućuje bitno smanjenje nečistoća u samom motoru što donosi dodatne uštede jer i motorno ulje traje dulje.
 • Moguća manja potrošnja goriva
  Dekarbonizacijom motora poboljšati ćete vozne karakteristike Vašeg automobila te smanjiti potrošnju goriva. Ovisno o tipu vozila moguće su uštede do čak 20%.

Dekarbonizacijom mislite na dugovječnost motora vašeg automobila, veću ugodu vožnje kroz poboljšane vozne karakteristike, te u konačnici na dobrobit okoliša. Genijator uređaji za dekarbonizaciju motora postavljeni su u nekoliko autopraona i autoservisa u Hrvatskoj te inozemstvu.

Našim klijentima obećajemo pužati sustavno kvalitetnu uslugu služeći se najkvalitetnijim i najinovativnijim materijalima, pritom se koristeći svim dostupnim modernim tehnologijama. Kontaktirajte autopraonu iWash već danas i rezervirajte svoj termin.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.