Početna » Dan sigurnijeg interneta - Google poklanja dodatni prostor za pohranu

Dan sigurnijeg interneta - Google poklanja dodatni prostor za pohranu

Dan sigurnijeg interneta

Primjena novih tehnologija u svakodnevnom životu uvelike olakšava rad i učenje, ali zahtjeva neprestano educiranje korisnika tehnologije, posebno u dijelu koji se odnosi na moguće rizike i opasnosti kojima povezivanjem na internet možemo biti izloženi.

Sa svrhom podizanja svijesti javnosti o problematici sigurnosti na internetu, već niz godina diljem svijeta obilježava se Dan sigurnijeg interneta. Ova inicijativa, pokrenuta u okviru Programa za sigurniji internet Europske komisije, svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca poziva na uključivanje u aktivnosti za stvaranje sigurnijeg i boljeg interneta. Tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Odigraj svoju ulogu za bolji Internet!

Povodom Dana sigurnijeg interneta Google svim svojim korisnicima poklanja dodatna 2GB prostora na svojim računima ukoliko pregledate sigurnosne postavke svojeg računa.

Cijeli proces traje kraće od minute i nije nimalo zahtjevan, a svoje sigurnosne postavke možete pregledati na ovom linku: Sigurnosna provjera.

Na kraju procesa, Google vas nagrađuje s dodatnim prostorom za pohranu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.