Početna » Cro Auto Show

Cro Auto Show

Cro Auto Show

U trgovačkom centru Westgate Shopping City održana je press konferencija za najveći automobilski spektakl u godini Cro Auto Show koji će se održati u Westgateu od 22. do 24. 5. Očekuju vas dvije hrvatske premijere, brojni sportski automobili, bogat dodatni sadržaj poput Tuning festa, nezaobilazni Sexy car wash, probne vožnje te oldtimeri Muzeja automobila Ferdinand Budicki.

Press konferenciju moderirao je glavni urednik TV Automagazina Matija Lovrec, a sudjelovali su Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media i organizator, Erna Žganjar, voditeljica marketinga trgovačkog centra Westgate Shopping City, Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting d.o.o. OC Zagreb te Zoran Obradović, predstavnik tvrtke INA d.d. koja je ujedno i sponzor projekta.

"CRO AUTO SHOW je najveća automobilska manifestacija u regiji koja će predstaviti brendove prisutne na hrvatskom tržištu. Po prvi put u zadnjih nekoliko godina brendove neće predstavljati distributeri, već generalni uvoznici. Na sajmu će biti izloženo oko 150 automobila, a s uključenim dodatnim sadržajima do 250 vozila. Ovim putem bih zahvalio partnerima i svima koji su radili i učinili da ostvarimo ovako veliki projekt. Hvala i pozivam sve da budu dio ovog spektakla!" – istaknuo je Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media.

Erna Žganjar, voditeljica marketinga trgovačkog centra Westgate Shopping City, izrazila je zadovoljstvo što je upravo Westgate kao najveći trgovački centar u Hrvatskoj domaćin Cro Auto Show-a: "Iza nas je tradicija održavanja raznovrsnih sajmova i događanja te automobilskih spektakla. Na Cro Auto Show-u u Westgateu očekujemo oko 130 000 posjetitelja čime je ova izložba sigurno najveća u regiji i ostat će najatraktivnija u 2015. godini. Upravo zbog svoje lokacije i mogućnosti primitka velikog broja izlagača i posjetitelja Westgate je izvrsna lokacija za ovaj događaj."

Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting d.o.o. OC Zagreb, predstavio je novu HONDU HR-V koja će na CRO AUTO SHOW-u imati premijerno prikazivanje te pozvao sve da na izložbenom prostoru naprave TEST vožnju sa vozilima iz ponude.

Budite i Vi dio spektakla!

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.