Početna » Baggizmo – muška torba za gadgete

Baggizmo – muška torba za gadgete

Baggizmo

Baggizmo je jedinstvena praktična muška torba namijenjena za svakodnevno nošenje osobnih mobilnih elektroničkih uređaja i sitnih predmeta. Može se neprestano nositi bez ometanja radnih aktivnosti – primjerice tijekom vožnje automobila ili bicikla, ugodna je za nošenje i omogućuje brzo rukovanje. Pored toga, njezine minimalističke linijevizualno odgovaraju različitim odjevnim stilovima muškaraca, skladno se uklapajući u uobičajene poslovno-privatne okvire.

Baggizmo je dva tjedna pred završetak svoje kampanje na Kickstarteru ostvario već 86% od ukupnog cilja. Zahvaljujući broju od 307 pobornika kampanje, čija se podrška od 31.415,00 USD većinom odnosi na kupnju same torbe, Baggizmo je svakim danom bliži pokretanju njezine prve proizvodnje, i to ako se do 8. srpnja sakupi cjeloviti iznos od 35.000,00 USD. Fond će se upotrijebiti za pokretanje prve serije proizvodnje.

Projekt Baggizmo je pokrenuo Ladislav Jurić, menadžer u IT-u, koji je za prvog partnera u projektu našao u svojoj supruzi, međunarodno nagrađivanoj dizajnerica Izvorki Jurić, koja je za Baggizmo razvila brand-strategiju i strategiju razvoja proizvoda. Dizajn same torbe potpisuje studio za dizajn – Manufakturist, autor brand-fotografija je istaknuti modni fotograf Mladen Šarić, kreativnu komunikaciju osmislio je Vanja Blumenšajn (Señor), a video je režirao Luka Vucić.

Podržite i vi Baggizmo projekt!

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.