Početna » Apsurdistan.in – apsurdne priče iz Hrvatske

Apsurdistan.in – apsurdne priče iz Hrvatske

Apsurdistan.in

Apsurdistan. Divno mjesto za život. Teško mjesto za rad. Prekrasno mjesto za posao. Ako ste mazohist ili dobro ukopljen u državni kapitalizam Apsurdistana. Birokracija, neusklađeni propisi, poduzetničko - tropska klima. Kikiriki i koštice pride.

Administracija, školstvo, T-HT, HZZO, policija, ZET, Thompson, državna uprava samo su dio od najčitanijih kategorija na stranici Apsurdistan.in. Kako autori navode na stranici, potrebno je istaknuti one koji najviše bole i bodu u oči. Na stranici su se zahvalili Dubiozi kolektiv koja ima istoimeni album, ali i poduzetniku Saši Cvetojeviću. On je često koristio baš ovaj termin za državu punu nelogičnosti.

Inspekcija rada došla u ljekarnu i utvrdila da radnici ne rade 40 sati tjedno, nego manje. Znate li da je i to kažnjivo. Poslodavac je s tim ok, plaća ih za 40 sati, ali one ne odrade. Radnice sretne. Ali, ne može. Ugovor o radu kaže 40 sati. I sad ide prijava. Drugi grijeh je odluka o godišnjem datirana na dan početka samog godišnjeg. Ne može. Opet prekršaj. Na stranu što su plaće debelo preko 10k kn neto u prosjeku, što su uvjeti rada super. Laka vam noć Apsurdistanci, nema nam pomoći. Saša Cvetojević

Uz web stranicu, apsurdi će se moći čitati i preko Android aplikacije koju možete pronaći na ovom linku.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.