Početna » 40 grama mobitela

40 grama mobitela

Modu

Težak nešto više od 40 grama, mobilni telefon Modu slovi za najlakši telefon na svijetu. Dimenzije su mu 72mm x 37mm x 7.8mm. Usporedbe radi, manji je od iPod Nano uređaja. Ako se još uzme u obzir da sadrži svega nekoliko dugmića neki bi se mogli zapitati čemu takav mobilni telefon služi. Opisani Modu uređaj je zapravo osnovni modul na koji se lako mogu dodavati različite značajno veće Modu maske zavisno od potrebe korisnika. Budući da će mobilni primopredajnik, memorija, display i MP3 player biti ugrađeni u osnovni mini modul, cijena maski će biti prilično niska kako bi se kupci lako mogli odlučiti za njihovu kupnju.

Planirane su maske sa najrazličitijim funkcijama. Postoje maske u formi lijepo dizajniranih MP3 playera, standardnog telefona, igračke platforme, digitalne-kamere ili pak navigacijskog uređaja. Na primjer, očigledna prednost ugradnje foto-kamere u Modu masku umjesto u osnovni modul je mogućnost jeftine promjene maske u trenutku kada se pojave kamere sa višom rezolucijom. Sa mobilnim telefonima kakve imamo danas u sličnoj situaciji bismo bili primorani da promjenimo cijeli mobilni telefon. Dakle, umjesto all-in-one uređaja kakvom teže današnji mobilni telefoni, Modu nudi koncept lako promjenjivih maski koje daju pojedinačne željene funkcije, a izgled i dizajn mobilnog stalno mjenjanju.

Modu bi trebao da se pojavi na tržištu u listopadu ove godine. Za početak će biti dostupan u Izraelu, Italiji i Rusiji. Za oko 200 eura zainteresirani će moći kupiti osnovni modul zajedno sa dve maske. Modu posjeduje integrirani MP3 player kapaciteta 1GB, a zajedno sa Universal Music Group najavljen je razvoj maski prilagođenih za puštanje muzike. Prva verzija Modu-a podržavati će samo GPS/GPRS. Tek od druge verzije modularnog telefona biće podržani novi standardi koji omogoćavaju brži prijenos podataka kao što je HSDPA standard.

Zamisao osnivača Modu-a, Dov Morana iz Izraela, su u prošlosti doživjele veliki uspeh. Njegova prva tvrtka M-Systems godinama je proizvodila flash-memoriju. Tvrtku je 2006. godine kupio vodeći svetski proizvođač flash-momorije SanDisk za 1.6 milijardi dolara. SanDisk je zainteresiran i za Modu i već je investirao 5 milijuna dolara u razvoj ovog modularnog koncepta mobilnih telefona.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.