Početna » Želiš se voziti u superautomobilu?

Želiš se voziti u superautomobilu?

Želiš se voziti u superautomobilu?

Fan si superautomobila i pogledom pratiš svaki moćni zvuk s ulice? Imamo nešto što će ti se zaista svidjeti!

Nudimo ti mogućnost da budeš prvi/a koji će imati priliku naručiti prijevoz superautomobilima u Zagrebu putem mobilne aplikacije. Zvuči ti zanimljivo?

Cool aplikacija koja ti to omogućuje je Uber – digitalna tehnološka platforma koja je u kretanje gradom donijela mnoštvo inovacija, u što se svakodnevno mogu uvjeriti građani i gosti Zagreba. Putem Ubera prijevoz u gradu možeš dobiti samo jednim pritiskom na gumb – aplikacija pronalazi tvoju lokaciju, unaprijed te informira o tvom vozaču te ti omogućuje bezgotovinsko plaćanje, što je jednostavnije, sigurnije i transparentnije za putnike i vozače. Ovo vrijedi za superautomobile, ali i svaku normalnu vožnju Uberom.

Korisnici Ubera u Poljskoj nedavno su imali priliku iskusiti kako je to kada ih Audi RS6, Ferrari 458, Bentley Continental GT, Ford Mustang GT, Nissan GT-R i Porsche Cayenne GTS prevoze od točke A do B u njihovom gradu, a slično uskoro čeka i nas.

Uber ti samo ovim putem nudi posebnu mogućnost da, nakon što se registriraš na njihovoj aplikaciji, ostvariš pravo i možda budeš prvi/a koji/a će imati priliku isprobati superautomobile u Zagrebu.

Kako to funkcionira?

  1. Preuzmi Uber aplikaciju putem svog smartphonea na uber.com/app
  2. Nakon registracije u polje ‘Promocije’ unutar aplikacije upiši kod SUPERAUTI
  3. Time ulaziš u izabrani krug u kojem će jedan sretnik/sretnica osvojiti svoju besplatnu vožnju superautomobilom čim to bude dostupno u Zagrebu
  4. Dok čekaš superautomobile, navedenim kodom ostvaruješ pravo na dvije besplatne vožnje, svaka do 35 kn, u normalnim Uber vozilima

Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta od tebe.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.