Početna » Sportsko klađenje - "Šmicer zna"

Sportsko klađenje - "Šmicer zna"

Klađenje

Često posjećujete kladionice, ali baš i ne ostvarujete dobitke? Onda ste na pravom mjestu jer imamo dobre vijesti za vas. Točnije dvije vijesti odnosno dva bloga gdje pravi kladioničarski znalci objavljuju svoje parove i tim velikodušnim činom usrećuju nas ostale gubitnike.

Prvi blog pod naslovom Šmicer zna je stranica koju obavezno trebate imati među svojim omiljenim stranicama. Ključni izraz "Šmicer zna" jedan je od najtraženijih na bloger.hr stranicama i to sa razlogom. Naime zaljubljenik u sport koji vodi ovaj blog je imao 35 dobitnih dana u nizu. Također na njegovom blogu stoji podatak da ima uspješnost od 83%, što je svakako zavidna brojka. Čak su i u nekoliko navrata kladionice blokirale parove koji su bili objavljeni na dotičnom blogu.

Drugi blog pod naslovom Club180 je na neki način partnerski blog sa Šmicerom te vam također donosi zanimljive i dobitne parove. Također vam savjetujemo da posjetite i taj blog i napokon počnete ispunjavati dobitne listiće. Sretno!

Šmicer zna - posljednji paroviClub 180 - posljednji parovi

Također vam preporučamo online kladionice gdje ostvarujete dodatne bonuse, a jedno od njih je svakako Bet-at-home.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.