Početna » Snowboard natjecanje na Sljemenu

Snowboard natjecanje na Sljemenu

Snowboard natjecanje na Sljemenu

U subotu 14. veljače, na sljemenskom Bijelom spustu, centar za mlade "Aktiviraj se" i Snowboard klub Jeti organiziraju sportsko događanje namijenjeno svim generacijama.

U podne se svi zainteresirani mogu pridružiti praćenju snowboard natjecanja te otkriti čari ovog zimskog ekstremnog sporta koji je svim Zagrepčanima nadohvat ruke. Osim što svi prisutni mogu uživati u atraktivnim skokovima domaćih i stranih snowboardera, očekuje ih i bogat popratni glazbeni program te nagradne igre u kojima se mogu osvojiti mnoge vrijedne nagrade.

Cilj događanja je sve generacije pozvati na aktivno provođenje slobodnog vremena na svježem zraku te im približiti ovaj sport i ukloniti predrasude. Snowboarding je sport kojim se mogu baviti djeca, mladi, ali i osobe starije dobi jer vratolomije nisu nužan dio ove snježne zabave.

Događanje je dobilo podršku Grada Zagreba te se očekuje i dolazak lokalnih vlasti. Ovo je već drugo organizirano događanje ovih mladih entuzijasta koje je podržao Grad, a prvo se održalo 2013. pod pod nazivom "Jeti Spring Session". Ove godine podržava ih i Red Bull te Extreme sport shop.

Program  
11:30 - 12:00 Otvaranje
12:00 - 14:00 Probna vožnja i natjecanje
14:15 - 15:00 Ollie contest
15:00 - 16:00 Jeti kviz i tombola
16:00 - 17:00 Zatvaranje uz proglašenje pobjednika
17:00 After party u Vidikovcu

Za glazbeni program pobrinuti će se DJ-i Kuna i Jeff Jarunsky.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.