Početna » Najbolje nogometne montaže na YouTubeu

Najbolje nogometne montaže na YouTubeu

Najbolje nogometne montaže na YouTubeu

Donosimo vam kompilaciju najboljih, ali i najgorih, nogometnih poteza i golova. Autori ovih montaža su se potrudili da pronađu ono najbolje i nemojmo im zamjeriti ako na ove snimke nije uvršten vaš omiljeni potez ili pogodak. Udobno se smjestite i uživajte u ovim nevjerovatnim potezima.

Najveće pogreške golmana

 

Najbolji autogolovi

 

Najbolji penali

 

Najbolji slobodni udarci

 

Najbolji solo golovi

 

Najbolji golovi iz daljine

 

Najbolji lobovi

 

Golovi rukom

 

Najbolji voleji

 

Najbolji golovi glavom

 

Najbolje škarice

 

Golovi golmana

 

I za kraj...

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.