Početna » Najvrijedniji nogometni klubovi

Najvrijedniji nogometni klubovi

Manchester United

Kada je amerikanac Malcom Glazer 2005. godine dao 1.5 milijardu dolara za Manchester United, britanci su mislili da je sišao s uma, jer je klub tada bio procjenjen na 1.25 milijarde dolara. Danas, Manchester United vrijedi više od 1.8 milijardi dolara te je zasjeo na vrh najbogatijih nogometnih klubova svijeta.

Deset najvrijednijih nogometnih klubova svijeta

Pozicija Klub Vrijednost (milijuna $)
1 Manchester United 1,800
2 Real Madrid 1,285
3 Arsenal 1,200
4 Liverpool 1,050
5 Bayern Munich 917
6 AC Milan 798
7 Barcelona 784
8 Chelsea 764
9 Juventus 510
10 Schalke 04 470

 

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.