Početna » Martin Kodrić ostvario fantastičan rezultat u Formula Renault Eurocup-u

Martin Kodrić ostvario fantastičan rezultat u Formula Renault Eurocup-u

Martin Kodrić

Martin Kodrić ostvario je do sada najbolji rezultatu u seriji Formula Renault 2.0 Eurocup popevši se na drugu poziciju pobjedničkog postolja.

Ovaj mladi vozač je svoje vozačke sposobnosti dokazao nastupajući nekoliko godina u najjačim europskim serijama u kartingu. Od ove godine ovaj momak, rođen 1997. godine, nastupa u najprestižnijem natjecanju Formule Renault 2.0, u Eurocup-u.

Utrke ove serije održavaju se u sklopu događanja World Series by Renault. Ta događanja su vrlo popularna, posjete ih deseci tisuća ljudi tijekom vikenda i održavaju se kao predutrke u sklopu DTM, WTCC i WEC prvenstva, na najpoznatijim europskim stazama na kojima nastupaju i vozači Formule 1. Za nastup u ovoj seriji prijavilo se 10 momčadi, odnosno 30-ak vozača, među kojima je i Martin Kodrić.

Martin Kodrić

Peto ovogodišnje natjecanje Formule Renault 2.0 Eurocup održano je na stazi Nurburgring. Konkurencija je bila najjača do sada u ovoj sezoni. Nastupilo je čak 35 vozača iz 18 zemalja. Kodrić je ostvario vrlo dobro vrijeme već u kvalifikacijama za prvu utrku. Ostvarenim osmim vremenom u svojoj grupi osvojio je 15. startnu poziciju, a utrku završio među osvajačima bodova, deveti. Pobijedio je Britanac Aitken ispred Japanca Sasahare i Rusa Isaakyana.

U kvalifikacijama za drugu utrku ostvario je najbolje vrijeme u svojoj grupi. Najbolje vrijeme druge grupe bilo je bolje od Martinovog, stoga je utrku startao s druge pozicije. Zbog mokre staze utrka je započela iza sigurnosnog automobila. Martin je svoju drugu poziciju držao cijelu utrku, samo ju je nakratko izgubio i odmah vratio natrag.

Fantastičan rezultat za mladog hrvatskog vozača. Bodove je ove sezone osvajao više puta, a sada se konačno popeo i na postolje. Pobijedio je Martinov momčadski kolega Britanac Barnicoat, dok je treće mjesto osvojio Francuz Hubert.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.