Početna » INA Delta rally

INA Delta rally

INA Delta rally

"INA Delta rally" predstavlja najstarije, najteže i najpopularnije automobilističko natjecanje u Republici Hrvatskoj, po mnogim ocjenama i jedno od najkvalitetnijih u ovom dijelu Europe. Utemeljeno 1974. godine od tadašnjeg organizatora Auto-moto društva "INA" iz Zagreba, kao "INA - delta TLX rally", godinama je pokušavalo dobiti status priredbe Rally Prvenstva Europe, što je ostvareno tek 1991. godine.

Od 2016. godine je dio FIA European Rally Trophyja što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe. Uvrštavanje utrke u viši rang natjecanja vozačima s najboljim rezultatima otvara se pristup Prvenstvu Europe te konačno i Svjetskom rally prvenstvu (WRC).

U lipnju 1992. godine je prvi put organizirana "europska delta" s predznakom rednog broja 19. Organizatori uvijek i s ponosom ističu, da je to bila i prva međunarodna sportska priredba koja je povjerena hrvatskim organizatorima bilo koje sportske discipline nakon osamostaljenja Republike Hrvatske.

Najavljen 43. INA Delta Rally

Na platou ispred Upravne zgrade Ine javnosti je predstavljen 43. po redu INA Delta Rally koji će se u organizaciji Auto kluba INA Delta Zagreb održati 9. i 10. lipnja. Na natjecanju se ove godine očekuje 57 posada. Utrke će se već tradicionalno na voziti Zagrebačkom velesajmu, s ceremonijalnim startom iza Upravne zgrade Ine, te na Sljemenu, a INA Delta Rally vraća se ove godine i u Dugo selo gdje će se voziti dva brzinska ispita. Ovogodišnju utrku predstavili su gđa. Mirjana Šimek Bilić, direktorica utrke te g. Zoran Obradović, predsjednik AK INA Delta. Nazočnima su se obratili i predstavnik Ine g. Tomislav Thür, operativni direktor, Korporativni poslovi i gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić.

Za raspored i ostale informacija posjetite: www.inadeltarally.eu

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.