Početna » Goran Čolak otvara sezonu u Dubaiju

Goran Čolak otvara sezonu u Dubaiju

Goran Čolak

Nova uzbudljiva sezona svjetskoga ronjenja na dah je pred nama - a višestruki svjetski prvak, aktualni rekorder i najuspješniji hrvatski reprezentativac Goran Čolak nalazi se pred novim izazovima karijere.

Već prošloga tjedna novu sezonu najavio je na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Nautika 2016, gdje je kao ambasador projekta Pogled u plavo sudjelovao u akciji prikupljanja sredstava za nabavu kompjuterske opreme za Osnovnu školu Vladimira Nazora u Komletincima u istočnoj Slavoniji.

A nakon intenzivnih priprema u Zagrebu, novu sportsku sezonu uz višegodišnju podršku Solgara naš "čudesni Hrvat" otvara 3. ožujka na Fazza Championship for Freediving u Dubaiju.

Koliko zbog natjecateljskoga prestiža, toliko i zbog izdašnih nagrada ovo natjecanje već godinama privlači svjetsku elitu najboljih ronilaca na dah. A Goran je ne samo njegov redoviti gost - nego i višestruki pobjednik.

Natjecanje se održava na raskošnom bazenu velikoga sportskog centra u Dubaiju, a organizirano je pod pokroviteljstvom šeika Hamdana bin Mohammeda, princa prestolonasljednika Dubaija.

Temelji se na arapskoj tradiciji izranjanja bisera koji su se nekad, dok još nije otkrivena nafta, obilato izranjali iz mora Perzijskoga zaljeva. Natjecatelji zaranjaju na dno bazena pokušavajući što duže zadržati dah, a rekord u ovoj neobičnoj i atraktivnoj disciplini iznosi preko 9 minuta - zadržanih u jednome jedinom dahu.

Za našega "čudesnog Hrvata" prošla sezona bila je više nego uspješna. U njoj je Goran najvišim odličjima, ukupnom pobjedom na SP-u na Cipru i zlatnom medaljom na SP-u u Italiji te preuzimanjem svih nacionalnih rekorda započeo prijelaz iz bazenskih disciplina na discipline ronjenja u dubinu.

Na početku nove, vjerujemo jednako uspješne sezone i nastupa na velikim natjecanjima u Finskoj, Grčkoj i Turskoj, poželimo Goranu da što duže zadrži dah. I ponovno nas sve ostavi - bez daha.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.