Početna » F1 Safety Car

F1 Safety Car

F1 Safety Car

Mercedes Benz i AMG predstavili su novi sigurnosni automobil koji će pratiti vozače u novoj sezoni Formule 1. SL 63 AMG je novi F1 Safety Car, a uz standardne SC oznake i upozoravajuća svjetla, koja ponajviše prate F1 vozači, specijalni model se od serijskih razlikuje po većem prednjem otvoru za zrak, zbog učinkovitijeg hlađenja, tu su i kompozitne kočnice, dijelovi karoserije od ugljičnih vlakana te redizajnirani stražnji difuzor.
Ugrađen je 6.3 litarski V8 agregat s 525 KS koji omogućava ubrzanje do stotke za svega 4,6 sekundi. Dinamičnost u vožnji osigurana je novorazvijenim AMG Speedshift MCT sedamstupanjskom sportskom mjenjaču koji mijenja brzinu u samo 100 ms. Ovo je osma generacija Safety Cara u izvedbi Mercedes AMG –a koji je službeni dobavljač ovog vozila za F1 od 1996. godine. Vozač Safety Cara i dalje ostaje Bernd Maylander.

F1 Safety Car F1 Safety Car F1 Safety Car
F1 Safety Car F1 Safety Car F1 Safety Car

 

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

  • Baseball

    Baseball

    Baseball je igra između dvije momčadi sa po devet igrača koje vodi menadžer, a igra se na ograđenom...

  • Euro 2008

    Euro 2008

    U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.