Početna » Euro 2008

Euro 2008

Euro 2008

U švicarskom Luzernu izvučene su skupine za završni turnir UEFA EURO 2008. Hrvatska je u B skupini zajedno s trostrukim EURO-pobjednicima Njemcima , te s dva debitanta - domaćinima Austrijom, te s Poljacima.

Prvu utakmicu Hrvatska će igrati s Austrijom na najvećem stadionu ovoga prvenstva, na bečkom Ernst Happel stadionu, u nedjelju 8. lipnja u 18 sati, a druga dva susreta u skupini igrat će se na Wörtherse stadionu u Klagenfurtu, u četvrtak 12. lipnja u 18 sati protiv Njemačke, te u ponedjeljak 16. lipnja u 20,45 sati protiv Poljske.

U slučaju prolaska skupine sa prvog mjesta, Hrvatska bi igrala četvrtzavršnicu ponovo u Beču, u petak 20. lipnja u 20,45 sati protiv drugoplasiranog iz A skupine (Švicarska, Češka, Portugal i Turska), a u slučaju prolaza sa druge pozicije u skupini četvrtzavršnica bi bila u Baselu, u četvrtak 19. lipnja u 20,45 s pobjednikom već spomenute A skupine. Poluzavršnice se igraju u Baselu, 25. lipnja, i u Beču, 26. lipnja. Dok je finalna utakmica na rasporedu u nedjelju 29. lipnja, ponovo u Beču.

Cijene ulaznica za sve utakmice podjeljene su u tri cjenovne kategorije, za utakmice u skupinama cijene su 45, 80 i 110 eura, za četvrtzavršnice cijene su 60, 110 i 180 eura, za poluzavršnice 80, 180 i 300 eura, a za finalni susret cijene su 160, 335 i 550 eura. Organizator će na sve cijene dodati još i administrativne troškove od oko 10%.

Hrvatski nogometni savez objavit će model razdiobe ulaznica za utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, sukladno naputcima i prijedlozima UEFA-e i to nakon seminara koji će krovna nogometna udruga u Europi održati sa svim savezima zemalja sudionica EURO 2008.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.