Početna » Snimka lansiranja s rakete

Snimka lansiranja s rakete

Pogledajte odličnu snimku polijetanja rakete i odvajanja Sentinel-1A satelita. Europski (ESA) geoskopski satelit Sentinel-1A (2014-16A) lansiran je raketom Soyuz 2-1a/Fregat koja je poletjela iz raketnog uzletišta Kourou s lansirnog mjesta ELS. Satelit je lansiran u polarnu kružnu Suncu sinkronu putanju. Glavni uređaji satelita su radar tipa SAR (Synthetic Aperture Radar) i radiometar MWR (Microwave Radiometer). Osnovna namjena satelita Sentinel-1A je motrenje okoliša.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostali video

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.