Početna » Umjerenošću do njenog srca

Umjerenošću do njenog srca

Umjerenošću do njenog srca

Možda su pristojnost i uljudnost karakterne vrline, kao što su roditelji i bake oduvijek govorili, no te kvalitete mogu otjerati partnera. Američka studija je pokazala kako muškarci koji su maloj mjeri sebični, bezosjećajni i egocentrični bolje prolaze od dobrica. Jer dobrice su “dosadne”.

U većini slučajeva “budi dobar” savjeti su korisni, jer društvo ne bi funkcioniralo bez obzirnosti, tolerancije i poštovanja. No pretjerana pristojnost u očima mnogih znak je slabosti, a one koji su slabi okolina je sklona izrabljivati. U ljubavnim odnosima, kao i inače, škodljivo je biti prekomjerno obziran, uslužan i nesebičan.

Bilo da imate djevojku ili ste u operaciji zavođenja, prevelika pristojnost mogla bi vas spriječiti u ostvarivanju veze kakvu priželjkujete. Žene cijene umjerenog džentlmena, ali zaziru od slabića. Osim ako ih ne žele materijalno izrabiti. Nije pravedno ni pošteno da dobri dečki izvise u odnosu sa ženama, no izraz “osvajanje” ne rabi se bezrazložno: potrebno je skršiti njene rezerve, ako postoje, te nadjačati konkurenciju. Zatim, od muškarca se očekuje lavlji doprinos kućnom proračunu, što zahtijeva borbenost i žilavost prema poslodavcima i klijentima. Prenaglašena pristojnost u muškarca ženi sugerira nesposobnost u nošenju sa životnim izazovima.

Komplimente treba dijeliti s mjerom
Zvuče li laskanja neiskreno - ne valja. Zvuče li iskreno - opet ne valja. Kažete li joj da vam se sviđa baš u svakoj situaciji, pa i ako je sama svjesna da je neuredna ili izmoždena, pomislit će da nemate kriterija. Dakle, dijelite joj komplimente, ali smisleno i u intervalima, da dobiju na važnosti. Ponekad umjesto komplimenta podarite podršku ili utjehu, jer to zvuči manje dodvornički.

Previše zanimanja
Naravno da je partneru drago ako znate što studira ili radi, omiljene hobije, umjetnike ili jela, ali ako bdijete i puno propitkujete popet ćete joj se na glavu. Žene vole neovisne muškarce s vlastitim ambicijama.

Izbjegavanje kritika nije obzirnost
Suzdržavanje od prigovaranja i dijeljenja lekcija je super. Toga se naslušala u djetinjstvu i ne treba joj dodatni tata ili razrednik. No svatko ponekad griješi i nije zgorega na to ukazati. Prelaženje preko njenih mogućih “kikseva” nije obzirnost, nego beskičmenjaštvo. Uoči li ona da se ni njoj ni drugima ne suprotstavljate, mogla bi poželjeti i sama vas izrabljivati. Ili napustiti.

Poštovanje može škoditi
Lijepe manire i poštovanje odvest će vas daleko. Žene zaslužuju respekt, no ponegdje višak poštovanja može škoditi. U seksualnosti žena cijeni spontanost, strastvenost i dozu avanturizma. Možda priželjkuje i poneku prostotu.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.