Početna » Što uvijek pali kod žena

Što uvijek pali kod žena

Što uvijek pali kod žena

Neki muškarci se oslanjaju na otrcane fraze, dok se drugi nadaju da će dobar izgled učiniti svoje. Međutim, kada želite "zapasti za oko" jednoj ženi, ništa se ne može usporediti sa iskrenim smiješkom i laganim dodirom ruke, tvrde znanstvenici.

Najnovije istraživanje znanstvenika sa sveučilišta u Aberdeenu je pokazalo kako nešto veoma jednostavno poput nježnog dodira na ženskoj ruci može značajno unaprijediti ljubavne šanse muškarca.

Naime, dvije trećine žena je pristalo plesati s muškarcima koji su ih dirali po ruci samo sekundu ili dvije, dok su molili za ples, ali isti muškarci su loše prošli kada su svoje ruke držali uz tijelo dok su razgovarali sa ispitanicima ženskog spola. Nježni i jedva primjetni muški dodir učinio je da žene vrlo rado daju svoje telefonske brojeve, kada im prilaze na ulici, a stručnjaci ovo otkriće objašnjavaju stavom da dodiri čine muškarca dominantnijim, pa tako i mnogo privlačnijim.

Prema pisanju magazina Focus, oni koji nikako ne mogu skupiti hrabrost i lagano dodirnuti predmet svoje žudnje, trebali bi se barem nasmiješiti. Prema rezultatima nove studije dobro usmjeren pogled uz iskren osmijeh čini tu osobu čak do osam puta više privlačnom suprotnom spolu. "Zdrava koža je također veoma važna, jer je možda indikator cjelokupnog zdravlja. Posljednjih godina prikupljamo sve više dokaza o tome kako izbori u načinu života mogu poboljšati zdravlje vaše kože, poput zdrave ishrane, stalne hidratacije, dovoljno sati sna i odbacivanja cigareta", kazao je istraživač Ben Jones.

Činjenica je i da se muškarac može drugima činiti privlačnijim, kada je okružen ženama. . Vjerovali ili ne, ženama je dovoljno samo nekoliko sekundi da donesu odluku o potencijalnoj ljubavi, pa je tako 45 posto žena, koje su sudjelovale u eksperimentu brzih spojeva u Edinburghu, donijelo određenu odluku o muškarcima preko puta njih, za manje od 30 sekundi.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.